Skip to content

Ukuleleprosjektet

juni 8, 2012

Det skjedde i de dager da tre gode venner møttes over en øl (les: to øl og en cider) på Månefisken. Bare ca 24 timer tidligere hadde Trine skaffet seg en ukulele, for det må man jo ha. Åpenbart. Ukulelen var hvit, for Trine hadde fått den morsomme ideen at hun skulle tegne (les: få Jostein til å tegne) humler på den. Trine er nemlig over gjennomsnittlig begeistret for humler.

Det var mens de snakket om denne planen at den glimrende ideen slo ned som lyn fra den delvis overskyede himmelen. Silje hadde nemlig også lyst til å tegne humle. Og når Trine tenkte seg om hadde faktisk hun også det. Så hva om andre mennesker også hadde lyst? Hvem var vel hun til å skulle nekte mennesker den gleden? Løsningen var åpenbar, så her kommer det:

Jeg trenger tegnelystne folk til å dekorere ukulelen. Den heter forresten Ukulumblebee. Man trenger ikke å være flink til å tegne en gang (jeg er helt udugelig), alt man trenger er å ha lyst.

Ukulumblebee og jeg (og Silje) stikker på festival den 27. juni, og det hadde vært innmari kult å ha noen humler på plass før det, men det er ikke egentlig noen deadline.

Gi meg humler! Kom og tegn på ukulela mi!

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: