Skip to content

Merkelige ting folk søker på

april 4, 2013

På wordpress (og sikkert mange andre bloggsteder også) kan man gå inn og se på ulike statistikker. Alt fra hvor mange som har vært innom, til hvor i verden du har flest lesere til hvilke kategorier av innlegg folk er mest interesserte i. Min favoritt er der man kan se hva folk har søkt på som har ledet de hit til meg. For fy søren så mye rart det er der. «juba jaba snegle» For å ta et eksempel. Akkurat den kan jeg forstå, jeg har tross alt skrevet om Knutsen og Ludvigsen ved to anledninger. Dessuten er det jo unektelig en fin ting å søke etter.

De aller fleste treffene får jeg fra folk som har søkt på «altinnimellom», «alt inni mellom» og andre variasjoner av disse, eller navnet mitt. Og det gir jo mening. Jeg kan også forstå at folk kan havne her om de søker på «sokker», eller «bipolar eller «voldtekt». Spesielt sokker. Det er mange som søker etter sokker, ser det ut til. 2 personer har spurt «hvor mange gutter finnes det som liker hello kitty». Akkurat det er jeg litt usikker på, men jeg liker jo iallfall sokker med Hello Kitty selv. Jeg setter dessuten veldig, veldig pris på at man kan havne her ved å søke på ulike varianter av «ikke riktig navla» og «prokrastinering». Spesielt det første.

Men… jeg kan ikke se for meg at personen som søkte etter «små dukker av tvinnet trå» fant det de lette etter her. Jeg tror ikke noen fant svaret på «hvordan ser venus egentlig ut på innsiden» eller «hva man kan gjøre med en frynsete sene i skulderen» eller «stripa håret for ca 2 år siden hjemme. mistet håret på en liten flekk. får jeg håret tilbake» noe sted i denne bloggen. Personen som var på jakt etter «guri schanke i gummistøvler» ble sannsynligvis også skuffa. Jeg har ikke noen nevneverdig peiling på «kartplotting» heller.

«Er Melissa Horn lesbisk?» var det noen som lurte på. Jeg har ingen som helst anelse, men når det er sagt kunne jeg godt tenkt meg å vite svaret på det selv. Jeg synes det er litt småkomisk at noen søkte på «tiny breasts» og havnet her… jeg, som av lillebroren til ei venninne kun var kjent som «puppedama». Noen spurte «hvor er klokka mi?». For deres skyld håper jeg at de fant den.

Det er mye kakerelatert også. «vaniljepai eple», «kule gode kaker», «yogert kake» (personen hadde sannsynligvis fått flere treff om han hadde søkt etter yoghurt), «lussekatter former». Men ettersom noen også har søkt på «jensegg bakeri» kan det jo hende at det er noen andre enn meg de lette etter. Selv er jeg bedre på å spise kaker enn å bake de.

Noen søkte etter «onde energier på vestre gravlund». Jeg har ikke kjent noe til disse energiene de gangene jeg har vært der..?

Når folk skriver ting som «brenne sokker» blir jeg nesten litt lei meg. Noen spurte også etter «sokker+forbrytelse», jeg aner ikke hva det skal bety… med mindre de påstår at jeg har for få sokker og at det er en forbrytelse. I så fall skal jeg snarest skaffe flere.

Det er mye annet rart også, veldig mye mer jeg heller ikke har peiling på. Her er en liten liste, sånn for å runde det av. Jeg tror jeg har prokrastinert nok for nå…

 • tamilsk gutt 10 år
 • torsnes skole første klasse i 2004
 • verdens lengste skjerf
 • gåstokker
 • dyreparken jobbintervju
 • ole tom er 30 år, og han er syk. han følte seg dårlig og har influensa

Jeg håper at Ole Tom føler seg bedre nå, og at personen som hadde stripet håret fikk det tilbake. Til alle de (2o stk) som har søkt etter «hvilke sokker har du på deg i dag» skal jeg være så hyggelig å svare på det. Her er et nærbilde av den ene sokken:

I likhet med de søte apene har jeg også litt lyst på muffins nå…

Reklamer
5 kommentarer leave one →
 1. Aslaug permalink
  april 17, 2013 6:21 pm

  Må bare spørre… hvor har du kjøpt de sokkene? O:)

  • april 17, 2013 6:40 pm

   De kjøpte jeg i Brussel i fjor sommer. Husker desverre ikke hva butikken het, bare at jeg kom ut derfra med 11 nye par med sokker… 🙂 Jeg håper på å være like heldig i år. 😀

   • Aslaug permalink
    april 17, 2013 6:51 pm

    Fant åtte par sokker i San Fransisco i fjor sommer i en sokkebutikk. 😀 Mange morsomme motiver som savnes i andre butikker!

 2. martine permalink
  april 22, 2013 9:11 pm

  Puppedama 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: